1. SINIFLAR OKUMA BAYRAMI ETKİNLİĞİ

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri okumanın haklı gururunu ve sevincini, sınıf öğretmenlerinin hazırlamış oldukları okuma bayramı programıyla kutladı.

1/A Sınıf öğrencileri, yeni başladıkları okul hayatlarının ilk dönemeci olan okuma ve yazma öğrenimlerini başarı ile tamamladılar. Bu kapsamda 1/A Sınıf Öğretmenimiz Hafize DURMUŞ tarafından "Okuma Bayramı Etkinliği" düzenlendi. Okul Müdürü Ayşe ÇALIŞ ÇAKMAK; Müdür Yardımcıları Ayşe BEDİR, Ahmet ACIBUCU ve Deniz YÜCE'nin katılımıyla birlikte 1/A sınıfı miniklerine Okuma Belgesi takdim edildi. Okul yönetimince öğrenciler için yaptırılan pastanın, minikler ve sınıf öğretmenleri tarafından kesilmesiyle program sona erdi.

Tüm yaşamı etkileyen en önemli ve en temel faktör, okuma ve yazma becerilerini edinmektir. Bu becerileri öğrencilerimize kazandırırken emeği geçen başta sınıf öğretmenimiz Hafize DURMUŞ´u,  öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik eder; öğrencilerimize tüm eğitim öğretim yaşamları boyunca başarılar dileriz.

02-04-202202-04-202202-04-202202-04-202202-04-2022